Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Burrs machined janë shumë të bezdisshëm, nuk kanë frikë! Ja zgjidhja !!!

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2018-12-05

1. Universaliteti dhe dëmshmëria e gurëve
Burr është produkt i pashmangshëm i përpunimi i metaleve, e cila është e vështirë të shmanget plotësisht. Ekzistenca e gërvishtjeve jo vetëm që ndikon në pamjen e produkteve, por gjithashtu ndikon në montimin dhe performancën e produkteve, përshpejton konsumimin midis pajisjeve dhe zvogëlon jetën e shërbimit. Me zhvillimin e teknologjisë së lartë dhe përmirësimin e performancës së produktit, kërkesa për cilësinë e produktit është gjithnjë e më e rreptë. Është më e rëndësishme të hiqni gërvishtjet nga pjesët mekanike. Ekzistenca e grykave ka një ndikim të madh në cilësinë e produktit dhe montimin e produktit, përdorimin, saktësinë e dimensioneve, saktësinë e formës dhe pozicionit. Seriozisht, kjo e bën të gjithë grupin e produkteve të fshihet dhe e gjithë makina nuk mund të funksionojë.

2. Çfarë është burr?
Burr - i referohet një lloj patate të skuqura hekuri të tepërt, të njohura zakonisht si skaje fluturuese, të cilat formohen në procesin e prerjes, bluarjes, bluarjes dhe grimcave të tjera të ngjashme kur materialet metalike ekstrudohen dhe deformohen në procesin e përpunimit.3. Si të hiqni burrs?
Metodat për zgjidhjen e gërvishtjes janë si më poshtë: vetëm pas përfundimit të përpunimit të produktit shtohet procesi i heqjes së grykës. Ekzistojnë dy metoda kryesore për të hequr gërvishtjet: heqja kimike dhe heqja fizike.

Kimia përdoret kryesisht për pjesët e punës me bërthama të sakta me formë komplekse, deformim, saktësi të lartë dhe performancë me kosto të lartë.
Klasat fizike përdoren për pjesët me sipërfaqe të përafërt dhe saktësi të ulët dimensionale, të cilat hiqen lehtësisht me funksionim manual.


Procesi i heqjes kimike është një lloj procesi njomjeje, nëpërmjet mënyrës së njomjes për të arritur efektin e shkrirjes.

Procesi filloi në Gjermani, i cili përdoret gjerësisht në fushën e automobilave, hapësirës ajrore dhe përpunimit të pjesëve metalike. Pjesët e përshtatshme janë pjesë automobilistike, pjesë stampimi, pjesë të hundës së pompës së vajit, pjesë tekstili, pjesë ingranazhesh, pjesë mbajtëse, komponentë elektronikë, pjesë mbajtëse, pjesët e transmetimit, mbërthyes, Pjesë CNC dhe kështu me radhë.

Ky proces kryesisht shfrytëzon ndryshimin midis grykës dhe strukturës së vetë pjesës së punës, dhe arrin efektin e heqjes së grykës përmes parimit të reagimit vertikal. Përkufizimi ynë i gdhendjes është se trashësia e gdhendjes është më pak se 20 tela, gjë që nuk ka të bëjë fare me lartësinë e gdhendjes.

Krahasuar me procesin tradicional të heqjes së gurëve, procesi është shumë më i lartë se procesi tradicional në besueshmërinë, përsëritshmërinë, qëndrueshmërinë, mbrojtjen e mjedisit dhe aspekte të tjera; efikas dhe që kursen kohë, përmirëson përfundimin e sipërfaqes së produktit, sigurinë dhe besueshmërinë, mbrojtjen e mjedisit dhe ekonominë, funksionimin e thjeshtë, mund të rrisë aftësinë anti-korrozioni dhe anti-korrozioni të produkteve.

Deburring fizik përfshin kryesisht prerjen e përafërt (kontakt të fortë), bluarjen, skedarin, kruajtësin, të zakonshëm (kontaktin e butë), bluarjen e rripit, bluarjen, bluarjen elastike të rrotave bluarëse, lustrimin dhe larjen dhe procese të tjera me shkallë të ndryshme automatizimi. Cilësia e pjesës së përpunuar të punës shpesh nuk është e garantuar; kostot e prodhimit dhe kostot e personelit janë shumë të larta.TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit