Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Porti Ningbo është i mbyllur? Jo!

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2021-08-19

Ka pesë porte në Ningbo - Beilun, Ningbo, Zhenhai, Daxie dhe Chuanshan Port. Përveç portit Meishan në Beilun, i cili është mbyllur për shkak të COVID-19, të gjitha portet janë në funksionim normal. Porti Meishan do të rifillojë kontejnerët më 25 të këtij muaji dhe porti do të rifillojë të gjitha operimet më 1 shtator. Pra, mos u shqetësoni për dërgesën.

1

Kategoritë e nxehta

TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit