Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

SHËNIM: Kundër mashtrimit

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2023-03-21

Kohët e fundit, ne kemi marrë shumë komente të klientëve se dikush ka përdorur adresën e emailit "[email mbrojtur]”(EMAIL E rreme) për të imituar stafin tonë të shitjeve ose në emër të Elenës ose Elenit, dhe kontaktuar në internet në WHATSAPP. Ju lutemi vini re se ELENA WU nuk ka WHATSAPP, dhe adresa e saktë e emailit është [email mbrojtur].  And RIGHT MAILBOX SUFFIX is "@fu-chun.com".


pik-1

Kategoritë e nxehta

TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit