Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Mundësitë dhe Sfidat e sjella nga MESSE HANNOVER

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2021-04-13

Mundësitë dhe Challenges të sjella nga MESSE HANNOVER

 

Nisur nga zhvillimet më të fundit në Covid-19, HANNOVER MESSE e 74-të gjermane do të mbahet në formën e një ekspozite të pastër dixhitale. Pavarësisht krizës së COVID-19, transformimi industrial po vazhdon.

 

Historia e MESSE HANNOVER

HANNOVER MESSE u themelua në vitin 1947 dhe ka një histori prej 64 vitesh. Pas më shumë se gjysmës së zhvillimit dhe përmirësimit aktual të vazhdueshëm, ajo është bërë profesionisti më i mirë në botë dhe ekspozita më e madhe tregtare ndërkombëtare që përfshin industrinë. Ajo jo vetëm që ka faqen më të madhe të ekranit në botë, por gjithashtu ka një përmbajtje teknologjike shumë të lartë dhe njihet si një nga platformat më të rëndësishme për të lidhur dizajnin industrial global, përpunimin dhe prodhimin, aplikimet teknologjike dhe tregtinë ndërkombëtare.

 

Me përparimin e kohës, gjithnjë e më shumë aziatikë, amerikanë dhe afrikanë vijnë për të negociuar, si vendi më i madh industrial në botë, ekspozuesit kinezë janë bërë natyrisht një forcë kryesore.

 

Karakteristikat e HANNOVER MESSE

Që nga koncepti i industrisë 4.0 i propozuar nga Unioni Industrial Gjerman në 2013, ekspozita tradicionale industriale është bërë një kufi i teknologjisë dixhitale industriale. Prodhuesit nga më shumë se 50 vende u mblodhën nën flamurin e Industry 4.0 për të treguar miliona pjesëmarrësve teknologjitë më të fundit në industrinë botërore dhe udhëheqin trendin e industrisë botërore. Të gjithë ekspozuesit pjesëmarrës tregojnë aftësitë e tyre dhe fitojnë vëmendjen, por edhe tregojnë pozitën e tyre udhëheqëse në fusha të ndryshme teknike dhe më pas shfrytëzojnë mundësitë e biznesit. Çdo gjigant i industrisë po punon drejt këtij qëllimi: si do të nxisë dixhitalizimi zhvillimin industrial dhe çfarë ndryshimesh mund të sjellë tek njerëzit?


Mundësitë dhe sfidat

Ky problem ka shqetësuar gjithashtu shumë ekspozues industrialë kinezë. Sistemi i madh industrial i Kinës shpesh përshkruhet si një dragua, por nëse dragoi mund të vazhdojë të fluturojë do të varet nëse ai mund të përfitojë nga mundësia e dixhitalizimit industrial, të përmirësojë forcën dhe shpejtësinë e transformimit industrial dhe nëse rezultatet e këtij transformimi janë të qëndrueshme.

 

Ningbo Yinzhou Fuchun Precision CAsting Co., Ltd ka më shumë se 30 vjet përvojë në derdhje dhe përpunim, kryesisht në prodhimin e pjesëve metalike të personalizuara, veçanërisht në aksesorët e valvulave, aksesorët e trenit, aksesorët e makinerive të ndërtimit. Fuchun Precision CAsting mori pjesë shumë herë në HANNOVER MESSE të Gjermanisë, duke shpresuar të shfrytëzojë rastin, të përballojë sfidën dhe të arrijë të ardhmen në këtë transformim dixhital!未 标题 -1

Kategoritë e nxehta

TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit