Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Festivali i Pranverës

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2024-01-30

Gjatë gjithë natës së Vitit të Ri, të gjithë anëtarët e një familjeje mblidhen së bashku për t'u kënaqur përmes argëtimeve të ndryshme, ndërsa të gjitha dhomat janë të zbukuruara me qirinj të kuq dhe fenerë shumëngjyrësh. Ky zakon quhet si pritja e Vitit të Ri, një shprehje e një lidhjeje të fortë me vitin e vjetër dhe pritje për vitin e ri që vjen. Megjithatë, tani ka gjithnjë e më pak njerëz në qytete që do të qëndrojnë deri vonë për të parë Vitin e Ri.

Dy ushqime tipike në menu janë torta e Vitit të Ri për jugorët dhe Jiaozi për veriorët. Të dy ushqimet simbolizojnë fatin, pasi termi kinez për tortën e Vitit të Ri është niangao, i cili ka të njëjtin tingull si shprehja kineze që do të thotë "i moshuar". Forma e jiaozit është si monedha e lashtë kineze e bërë prej ari, kështu që njerëzit i hanë dhe dëshirojnë para dhe thesar.

Kompania jonë ka festën e Festës së Pranverës nga 4 Shkurt deri më 18 Shkurt. Gëzuar Vitin e Ri Kinez, dëshirojmë që gjithçka të shkojë mirë me ju.

pik-1


Paraprakisht: Asnje

Tjetra: Festivali i Mesit të Vjeshtës

Kategoritë e nxehta

TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit