Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Sot, unë do të zhvesh zemrën time për ju.

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2018-03-08

Dita Ndërkombëtare e Gruas festohet në shumë vende të botës. Është një ditë kur gratë njihen për arritjet e tyre pa marrë parasysh ndarjet, qofshin ato kombëtare, etnike, gjuhësore, kulturore, ekonomike apo politike. Dita Ndërkombëtare e Gruas doli për herë të parë nga aktivitetet e lëvizjeve punëtore në fund të shekullit të njëzetë në Amerikën e Veriut dhe në mbarë Evropën.

Që në ato vite të hershme, Dita Ndërkombëtare e Gruas ka marrë një dimension të ri global për gratë në vendet e zhvilluara dhe ato në zhvillim. Lëvizja ndërkombëtare në rritje e grave, e cila është forcuar nga katër konferenca globale të grave të Kombeve të Bashkuara, ka ndihmuar që përkujtimi të bëhet një pikë tubimi për të ndërtuar mbështetje për të drejtat e grave dhe pjesëmarrja në arenën politike dhe ekonomike.


buzëqeshja e grave2.png


Gjatë viteve, OKB-ja dhe agjencitë e saj teknike kanë promovuar pjesëmarrjen e grave si partnerë të barabartë me burrat në arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm, paqes, sigurisë dhe respektimit të plotë të të drejtave të njeriut. Fuqizimi i grave vazhdon të jetë një tipar qendror i përpjekjeve të OKB-së për të adresuar sfidat sociale, ekonomike dhe politike në mbarë globin.

Sot është Dita Ndërkombëtare e Gruas, ne jemi kënde lulesh dërgojmë urimet dhe urimet më të mira për të gjitha gratë me shefin tonë. Gruaja që mori lulet buzëqesh plot sy!Faleminderit shumë për përpjekjet tuaja. Gëzuar ditën e grave për të gjitha gratë e bukura!TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit