Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Dita e pastrimit të varrit

Nga admin Në Art, Lajme Postuar nga 2023-03-30

Festivali Qingming është një festival tradicional kinez dhe një ditë e rëndësishme sakrifice për shumicën e njerëzve, duke përfshirë Hanët dhe 55 pakicat e tjera etnike të Kinës, për të shkuar dhe për të pastruar varret dhe për të nderuar paraardhësit e tyre.

Ka aktivitete të ndryshme për Festivalin Qingming. Ato më të njohurat si pastrimi dhe riparimi i varreve, daljet pranverore, fluturimi i qifteve dhe vendosja e degëve të shelgut në porta kanë qenë një pjesë e rëndësishme e këtij festivali që nga fillimi. Njerëzit shpesh marrin pjesë në një sport për të ngrohuni dhe prisni me padurim ardhjen e pranverës.

Qingming është një festival si dhe një nga 24 termat diellorë kinezë, i cili u tregon njerëzve ndryshimin e temperaturave të ajrit, reshjet e shiut dhe ndihmon fermerët të rregullojnë aktivitetet e tyre bujqësore në përputhje me rrethanat. Qingming është termi diellor që nënkupton ardhjen e pranverës dhe rritjen e shirave. Është koha më e mirë për plugimin dhe mbjelljen pranverore si dhe për daljet pranverore. Prandaj, pas festivalit, fermerët janë të zënë me punët e tyre bujqësore dhe njerëzit dalin për ajër të pastër dhe shumë lloje argëtimi dhe aktivitetesh sportive, si kalërimi në një ritëm dhe fluturimi i qifteve.

Kompania jonë do të pushojë për adhurimin e paraardhësve më 5 prill, shpresoj që ju klientët e nderuar ta dini këtë. Paguani për lumturinë dhe sigurinë tuaj në pranverë.

pik-1

Kategoritë e nxehta

TUV
SHËNIM: Kundër mashtrimit

Email i saktë: [email mbrojtur]

Nuk ka llogari Whatsapp

Ose të gjithë Mashtruesit