sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha anjeun terang rusiah Hub Automobile?

Ku admin Dina Art, Berita Dipasang 2018-11-11

Hub otomotif mangrupakeun bagian penting tina otomotif. Kalayan tumuwuhna industri bagian otomotif Cina urang, industri hub geus laun dimekarkeun sarta dimekarkeun.

Hub di pasar tiasa kabagi kana hub baja sareng hub aloi numutkeun bahanna, masing-masing aya kauntungan sareng kalemahan.

Kauntungan utama tina baja hub mangrupikeun prosés manufaktur anu sederhana (biasana prosés casting) hargana kawilang rendah, sareng kamampuan nolak kacapean logam parah pisan, anu biasa disebat mirah sareng kuat. Tapi karugian tina baja hub mangrupikeun penampilan awon, beurat beurat (baja hub anu sami langkung jauh tibatan aloi aluminium), résistansi inersia ageung, dissipation panas anu kirang, sareng gampang karat.

Hub aloi tiasa ngajantenkeun masalah di luhur, beurat korek, kurang résistansi inersia, akurasi manufaktur tinggi, deformasi leutik dina laju anu gancang, résistansi kurang inersia, anu kondusif pikeun ningkatkeun kamampuan nyetir garis lurus tina mobil, ngirangan ban ngagulung daya tahan. kukituna ngirangan konsumsi bahan bakar.



Dina waktos anu sami, urang ogé gaduh patarosan, naha mobil biasana 7 juru banter, 7 kanggo 360 derajat ogé sudut anu teu bisa dicabut sacara, henteu ogé masalah dina produksi?

Nyatana, ieu a desain struktural pikeun ngahindarkeun deformasi sareng retakan dina tuang pabrik.When mendesain juru roda, urang kedah nyobian anu pangsaéna supados dilakukeun ngaung-énggal janten henteu janten retakan.


Upami wicara roda pisan, juru bicara gampang dibentuk, tapi masing-masing nyarios diatur dina garis anu langsung sareng anu sanés. Nalika roda didamel dina prosés pendinginan, aranjeunna kaampeuh sareng diblokir saling dina nyusutan, sareng stres internal ageung janten nyababkeun retakan.

Janten dina praktekna, urang bakal nganggo pélok anu dicarioskeun atanapi desain anu ganjil, anu tiasa nulungan setrés internal ku cara micro-deformasi nyarios atanapi pasisian, sahingga ngurangan résiko rengat.

TUV