sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Sakumaha gedé anu digali pangbadagna? Naon faktor anu ngabatesan ukuran eskavator?

Ku admin Dina Art, Berita Dipasang 2019-01-10

Penggalian biasa pisan dina kahirupan urang sapopoé, kumargi pangembangan gancang penggalian, gedong-gedong luhur tiasa katingali dimana-mana, khususna dina widang pertambangan. Janten anjeun terang naon ekskavator pangbadagna di dunya? Naon faktor anu ngawatesan kapasitasna?

Penggalian panggedéna anjeun tiasa ningali ayeuna nyaéta éta RH-400 ngeunaan BUCYRUS, beuratna kirang langkung 980 ton, kalayan kapasitas ember 45 méter kubik sareng rubak 8.9 méter. Penggalian ieu mungkin parantos katingal ku jalma-jalma. Éta némbongan dina Transformers 2: Dendam tina anu murag. The model was first built in Terex's German factory in 1997, then Bucyrus acquired Terex's mining equipment in 2010, and Caterpillar acquired Bucyrus in 2011. Then, back to the beginning, Terex acquired O&K Mining to take over large mining equipment. In addition, this model (already or soon) is not the largest, Caterpillar's new 6090FS bucket capacity can reach an astonishing 52 cubic meters.



Janten naon faktor anu ngabatesan kapasitas penggalian?

1 、 Batesan kaayaan téknis.
Salaku produk integrasi éléktromekanik-hidrolik, tunduk kana kakuatan mesin solar, efisiensi konduksi sistem hidraulik (anu ngagaduhan kaleungitan dina prosés konvérsi énergi, efisiensi konvérsi mesin rada luhur tina hiji sapertilu ) jeung kakuatan bagian struktural.
 2 、 Kamampuhan pikeun fasilitas pangrojong.
Ngan sakumaha gedong pesawat kudu dipikirkeun kapasitas bandara, wangunan kapal kedah nganggap kapasitas penanganan palabuhan, produksi pertambangan salaku proyek anu sistematis, éta ogé kedah nganggap kapasitas bawaan jalan sareng kapasitas transportasi ngadukung alat angkutan.
 3 、 Batesan konstrain.
To ensure that the benefits of material mining are greater than the costs. If it's just about size, then there are super-large shovels, like electric shovels,shown below.

TUV