sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha awak mobil langkung kandel, langkung aman?

Ku admin Dina Art, Berita Dipasang 2018-12-05

Di pasar mobil ayeuna, ketebalan awak mobil anu diproduksi ku produsén merek utama béda.

Anjeun tiasa ngahubungkeun mobil Jepang sareng bodywork anu langkung ipis sareng mobil Jerman sareng bodywork anu langkung kandel. Pernyataan ieu parantos sumebar sacara lega dina Internét sareng parantos lami janten kesan tina dua sistem ieu.

Dina waktos ieu, bakal aya patarosan:

Naha ketebalan awak mobil mangaruhan kasalametan mobil? Naha aya dasar téoritis pikeun ngabuktikeun ieu?
Kanyataanna, kulit (awak) kandel utama pabrik mobil di pasar antara 0.7mm na 0.9mm, sarta ketebalan cet nyaeta ngeunaan 0.15mm, nyaeta, antara 0.85 na 1.05mm. Sababaraha urang bakal nyebutkeun yén gap teu leutik, tapi ieu teu beda pangbadagna diantara aranjeunna, ketebalan tina beusi di bagian béda tina mobil mah béda.

Nalika ngarancang, produsén bakal milih ketebalan kulit mobil dina posisi béda ti aspék pajeulitna stamping, rigidity anti kerung beungeut awak, Ngahindarkeun résonansi awak jeung saterusna. Salaku conto, pelat baja dina hateup mobil, skylight, panutup salju sareng faktor sanésna bakal dipertimbangkeun dina desain, anu sering langkung kandel tibatan bagian séjén awak mobil.

Ogé bisa jadi questioned naha sababaraha mobil boga liang badag nalika aranjeunna mencet ramo maranéhna, sedengkeun nu sejenna teu bisa gerak. Ieu kudu ngaku yén sababaraha mobil geus strengthened dina ketebalan awak guna ngurangan deformasi jeung résonansi, tinimbang "mobil kalayan awak kandel kudu aman".


Dina basa sejen, nyaeta awak leuwih kandel atawa thinner?

Naha awakna kandel atanapi ipis, langkung hampang awak, langkung handap konsumsi bahan bakar sareng langkung murah biaya salami éta nyumponan sarat téknologi sareng kinerja.

Contona, fender hareup mobil dijieun tina bahan non-logam, tapi standar kinerja bisa minuhan sarat pamakéan sarta ngurangan biaya.

Masalah pangbadagna tina ngembangkeun mobil teu yén beurat mobil, nu leuwih aman éta, tapi naha éta bisa jadi hampang tur aman. Ieu gampang beuratna 100KG, tapi pikeun ngurangan 100KG gumantung kana ttéhnologi manufaktur op-kiyeu.


TUV
PERHATOSAN: Anti panipuan

Surélék anu leres: [email dijaga]

Henteu aya Akun Whatsapp

Atawa kabeh Cheaters