sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Naha sababaraha mobil kasampak mirah? Naha biayana seueur pikeun ngajantenkeun mobil katingali saé?

Ku admin Dina Art, Berita Dipasang 2019-04-12

Aya kamajuan anu ageung dina widang sains sareng téknologi dina sababaraha dekade katukang. Kalayan ngenalkeun kendaraan hibrida, listrik pinuh, bahkan hidrogen, kendaraan urang bakal langkung kompleks. Tren éta sigana moal ngalambatkeun iraha waé pas. Kawas sakabeh aspék séjén tina kahirupan, nu prosés dina industri mobil geus robah drastis ngaliwatan ngembangkeun ieu.

Diwatesan ku kategori mobil, sakapeung anjeun tiasa ningali kelas mobil dina sakedapan. Naha éta nyieun béda badag dina penampilan? Naha penampilan mobil anu saé nambihan seueur biaya?


Mimitina, urang milih mobil hargana kirang ti 50W salaku kasus ilustrasi.
Naha milih mobil di handap 50W, umumna diomongkeun, kaluaran taunan mobil di handap 50W biasana leuwih luhur, sarta akurasi stamping bagian bakal jadi parah na parah handapeun-speed tinggi na operasi badag skala garis automation. Sarat precision model ieu dina prosés pembuatan paeh pisan tinggi, tapi ogé merlukeun paeh boga kakuatan nu tangtu, stiffness sarta robustness.On hadé sabalikna, alatan kaluaran lemah sareng stamping stabil model high-end, anu maot teu perlu sering debugged dina prosés produksi, sarta éta rada kirang hésé pikeun manufaktur sarta pagawe pikeun debug.

Tina pangalaman pribadi, éta henteu salawasna langkung saé panel mobil stamping bakal leuwih kompleks, sababaraha kali awon panels mobil stamping bakal leuwih hese.The penampilan mobil ditangtukeun ku penampilan panel. Dina loba kasus, bentuk internal nangtukeun kasusah stamping tina panel jeung biaya manufaktur kapang.

Biaya manufaktur kapang moal boga dampak hébat dina penampilan mobil. Pribadi, kuring nyangka ukuran jero mobil mangrupikeun halangan utama pikeun ngawatesan rarasaan estetika tina penampilan mobil.

Dina loba kasus, urang bisa nangtoskeun naha mobil téh high-end atanapi henteu ku bentuk jeung ukuranana. Ti mobil leutik, mobil sedeng jeung kelas luhur nepi ka pangalusna mobil kelas luhur, bentukna beuki badag sarta badag, sarta wheelbase beuki lega tur lega. Nu leuwih badag bentukna jeung lega wheelbase nu, nu leuwih badag rohangan desain awak, jeung leuwih adjustable hubungan cocog antara bagian.

Nya kitu, sabab joint ventures boga loba pangalaman desain jeung tingkat luhur desain industri, aranjeunna biasana bisa ngarancang bagian leuwih dewasa, nyaéta stamping exterior geulis jeung panels basajan. Urang mindeng nyebutkeun yén sababaraha model awon biasana maranéhanana mobil leutik. Kusabab biaya sakabéh nyieun mobil, aranjeunna gaduh dimensi leutik. Aranjeunna teu tiasa nimba hakekat desain tina model high-end ogé, nu ngabalukarkeun loba penampilan mobil awon.

Salian penampilan sareng ukuran halangan, aya ogé perasaan pribadi yén dampak anu langkung ageung nyaéta bahan stamping.

Harga bahan stamping bisa jadi teu rupa-rupa teuing dina harga Unit, tapi sakali jumlah total naek, bédana dina total harga bakal utamana atra. Ieu bédana ongkos jeung téhnologi sakabéh ngabalukarkeun kualitas goréng bahan dipaké dina kandaraan low-tungtung, kasusah stamping tinggi na low. precision of stamping dimensi. Kandaraan low-tungtung sering ngahindarkeun sababaraha bentuk anu kompleks sareng nyobian nganggo garis anu sederhana sareng permukaan anu mulus nalika ngarancang saatos seueur karugian. Dina kaayaan ieu, penampilan mobil gampang ngabalukarkeun rigidity, kurangna vitalitas jeung garis tunggal.


TUV
PERHATOSAN: Anti panipuan

Surélék anu leres: [email dijaga]

Henteu aya Akun Whatsapp

Atawa kabeh Cheaters